دربـاره‌ی موســســه
موسسه‌ی آموزش عالی ارومی
موسسه‌ی آموزش عالی ارومی،
از سال ۱۳۹۰ با هدف پرورش دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، با آموزش آمیخته با پژوهش در بالاترین سطح جهانی و درگیر نمودن آنان در ایجاد پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های زمینه‌های مختلف میکروالکترونیک و به تدریج در زمینه های مخابرات، میکروماشین، سخت‌افزار، مهندسی پزشکی و ... شکل گرفته است. ارومی تنها موسسه‌ی آموزش عالی غیر‌دولتی است که مجوز ایجاد دوره‌های تحصیلات تکمیلی مهندسی را بدون داشتن دوره‌های کارشناسی و پایین‌‌تر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت داشته‌است. ارومی همواره معیارهای بالا در آموزش و پژوهش را سرلوحه‌ی تمام فعالیت‌های خود قرار داده‌است (صفحه‌ی پژوهش را ببینید) به گونه‌ای که تنها پنج سال پس از پذیرش اولین گروه از دانشجویان خود، به عنوان اولین و تنها موسسه‌ی آموزش عالی غیردولتی سطح اول در غرب و شمال غرب کشور معرفی شد.
در ارومی باور بر این است که با آموزش مدرن و درگیر نمودن دانشجویان با تحقیق پیشرفته، می‌توان به ارتقاء خودباوری دانشجویان، شکوفایی توانایی علمی آنان و کمک مسئولانه‌ی آنان برای رشد علمی-تکنولوژیک و اقتصادی کشور دست یافت. علاوه بر این، با ایجاد تکنولوژی‌های پیشرفته، به تدریج هزینه‌های تامین امکانات تحصیلی را از درآمد تکنولوژی‌های حاصل تامین نمود. بر این اساس است که این موسسه، تنها موسسه آموزش عالی در کشور است که دانشجویان با رتبه‌ی بالا در کنکور را در رده‌های مختلف با تخفیف‌های مختلف در شهریه و حتی رتبه‌های بهتر از ۱۰۰۰ را بدون شهریه پذیرش می‌نماید.

تلاش ما این است که بر اساس توانایی علمی دانشجویان، بخش قابل ملاحظه‌ای از دانشجویان دکتری بومی، در عوض کمک به تحقیقات، بدون پرداخت شهریه تحصیل نمایند. همچنین دانشجویان دکتری بسیار توانمند، به غیر از معافیت از پرداخت شهریه، از کمک هزینه‌ی تحصیلی بسیار خوب هم بهره‌مند شوند.

این رفتار مسئولانه‌ی موسسه ارومی برای کمک به رسیدن ارومیه به جایگاهی‌ست که شایسته آن می‌باشد.

پروفسور خیرالله حدیدی، عضو هیئت موسس و سرپرست موسسه‌ی آموزش عالی ارومی
پروفسور خیرالله حدیدی، مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد را از دانشگاه پلی‌تکنیک نیویورک و دکتری را از دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس (UCLA)، تماما در رشته‌ی مهندسی برق اخذ کرد. پروفسور حدیدی چهار patent امریکا، بریتانیا و آلمان و ۱۲ patent در حال ثبت در ژاپن داشته و در حال حاضر سرپرست موسسه‌ی آموزش عالی ارومی می‌باشد.